For dælen en jagtdag – dublé på snepper

Det var årets jagtdag,- ingen tvivl om det. Efter uger med med træls gråvejr, så blev den længe planlagte december jagt afholdt og miraklet skete – høj sol med skyblå himmel som bagtæppe! Hvor heldig har man lov til at være?

Alt gik op i en højere enhed, da det af uransagelige årsager lykkes mig at skyde 4 snepper i 4 skud,- og her iblandt endda en doublé. på sidste såt blev dagen desuden beriget med årets første hare, som også på forunderlig vis rullede i første skud?

Men som altid, så skyldes dagens jagtheld min pålidelige og dygtige jagthund, Anton, som er en “hund” efter snepper, fasaner og ænder. De bliver smidt op og apporteret i sikker stil, hvis manden da ellers rammer…..

NB: Det kan allerede afsløres nu, at det IKKE kommer til at ske igen, da jeg bedre med hundefløjten end med haglsprederen. Jeg er ikke typen der skyder 24/24 på skydebanen….

På vejen hjem måtte familen rulle vinduet ned i bil bilen, da det åbenbart blev lidt tæt i bilen med pral og selvforherligelse….de blev vist list trætte af at høre på “Bjarne ét-skuds” bedrifter….

Se flere billeder i galleriet, hvor der er lidt billeder fra decemberjagten 2020.

Comments are closed.